Extensiile de gene destinate lash-stiliștilor profesioniști pot fi achiziționate doar de la Neicha.ro

Tehnicile pentru extensiile de gene sunt practicate de către experți în domeniul lashmaking-ului în saloane specializate în aceste practici. Deoarece profesioniștii nu își pot practica meseria fără să beneficieze de produse premium de cea mai bună calitate, brandul Neicha, unul dintre producătorii de top de extensii de gene și sprâncene, precum și produse conexe, le vine în ajutor. Extensiile de gene profesionale sunt absolut obligatorii pentru practicarea în siguranță și la un înalt nivel al meseriei de lash-stilist, iar Neicha știe acest lucru și oferă prin intermediul magazinului online de pe website-ul www.neicha.ro o serie variată și perfecționată de produse din acest domeniu.

Dintre toate aceste categorii de produse specializate, o importanță deosebită o au extensiile de gene, care trebuie alese și utilizate în funcție de cererea clienților, precum și de experiența lash-stilistului. Vom descoperi tipurile de extensii de gene oferite de site-ul www.neicha.ro, detalii privind întrebuințarea lor precum și caracteristicile lor principale. Ce tipuri de extensii de gene sunt disponibile în magazinul online al producătorului Neicha? Pentru achiziționarea unor extensii de gene premium din magazinul online al brandului Neicha, trebuie mai întâi știute categoriile acestor produse, precum și detaliile aferente acestora. Iată care sunt categoriile principale de extensii pentru gene pe acest website dedicat produselor premium: Extensii de gene color și deco Extensiile de gene nu sunt neapărat monocrome, specifice culorii naturale părului unei persoane. Acestea pot fi de diverse culori și chiar împodobite cu diverse accesorii, precum pietre Swarovski sau sclipici care adaugă o notă de fantezie.

Culorile pot varia, în funcție, evident, de preferințele clientului, de la extensii de gene de o singură culoare sau un degradeu al aceleiași nuanțe, până la extensii de gene de tip curcubeu. În ceea ce privește extensiile de gene deco, așa cum le spune chiar numele, acestea au legătură cu decorarea genelor aplicate cu diverse efecte și accesorii, de la un efect prăfuit până la mini pietre prețioase deja puse pe firul de mătase din care este alcătuită extensia Extensii de gene fir cu fir negre Extensiile de gene fir cu fir de culoare neagră sunt printre cele mai populare tipuri de extensii, potrivite pentru doamnele și domnișoarele cu părul brunet sau de o culoare închisă, care vor să atragă prin volumul și efectele speciale ale noilor gene.

În magazinul online Neicha pot fi găsite zeci de variante ale acestor extensii de gene fir cu fir, care contribuie la un efect 1D, impresionând prin amplasarea acestora, una în continuarea celeilalte, pentru un efect volumetric impresionant. Extensii de gene Two Tone Între extensiile de gene colorate de tip curcubeu și cele care imită la perfecție culoarea naturală a firului de păr, există o opțiune de mijloc: extensiile de gene two tone. Mai exact, așa cum le spune numele, aceste extensii sunt formate din două nuanțe, care contribuie în mod estetic, la un efect cromatic subtil, dar de anvergură. Combinațiile luate câte două, pot fi alese de pe www.neicha.ro în următoarele formule: negru-albastru, negru-cafeniu, negru-verde, negru-roz, negru-roșu, negru-violet, negru-galben, precum și în multe alte variante.

Extensii de gene Y și W Speciale pentru crearea efectelor 2D și 3D, aceste extensii de gene au la bază o formă prelucrată care contribuie la fixarea unor gene deja lipite în prealabil. Mai precis, în cazul extensiilor de gene Y, de exemplu, efectul 2D este obținut prin aplicarea extensiilor formate din 2 gene deja unite în forma literei Y. În cazul extensiilor de gene W se aplică exact aceeași formulă, numai că se obține efectul 3D, din cele 3 gene deja unite în forma literei W. Extensii de gene din fir natural Aceste tipuri de extensii de gene sunt printre cele mai pretențioase și sofisticate, datorită originii acestora și efectului lor estetic. Fiind confecționate din fir natural din blană de nurcă, extensiile de gene naturale completează excepțional un look elegant și plin de naturalețe, pentru doamnele și domnișoarele care vor mereu să strălucească. Magazinul online al brandului Neicha le oferă lash-stiliștilor posibilitatea de a achiziționa produse premium originale direct de la un producător de renume național și internațional. Extensiile de gene disponibile pe site-ul www.neicha.ro pot fi achiziționate direct de pe această platformă și vor fi livrate la adresa stabilită prin intermediul curieratului rapid.