Ce este videochat-ul si de cate tipuri exista

Parerile despre videochat sunt impartite. Oamenii au tendinta de a cataloga sau de a emite judecati de valoare atat asupra persoanelor care apeleaza la serviciile oferite prin sistem videochat, cat si asupra persoanelor care au un job in domeniul videochat-ului. Pentru a aduce mai multa lumina in acest caz, vom incerca sa clarificam ce presupune mai exact videochat-ul,

Videochat-ul este mai intai de toate o forma de comunicare, intre doua persoane, care se desfasoara prin intermediul unui webcam conectat la computer sau a unei camere video. In general, persoanele care apeleaza la serviciile oferite de catre modelele agentiilor de videochat o fac fie datorita faptului ca sunt persoane introvertite, timide, si le este mai usor sa stabileasca o comunicare online cu o persoana aflata la distanta, fie din placerea de a cunoaste persoane noi sau, poate, impinsi de o simpla curiozitate. Sunt cu ele site-uri care ofera aceste servicii de comunicare in mod gratuit, insa majoritatea acestor servicii sunt contra cost.

Cu privire la varianta platita a videochat-ului, practic actiunea se desfasoara intre un client si un model online, denumit si operator de videochat. Este bine sa cunoasteti faptul ca videochat-ul platit se imparte in doua mari categorii, in functie de continut. Este vorba, mai exact, despre videochat-ul cu continut pentru adulti si cel cu continut non-adult.

De departe, preferinta clientilor se indreapta catre videochat-ul cu continut pentru adulti sau pentru soye-uri . In cadrul acestui tip de serviciu, clientii si modelele vor purta discutii cu tema erotica, intr-un cadru privat si placut si pot avea loc scene de nuditate. Acest tip de serviciu videochat este grupat in trei mari nise, si anume: hardcore (porno), softcore si glamour. Sunt si persoane care apeleaza la videochat-ul cu continut non-adult. In cadrul acestui tip de serviciu, clientii si modelele vor discuta intr-un cadru intim si vor purta discutii lipsite de un caracter erotic, iar nuditatea este strict exclusa. De fapt acest tip de videochat se incadreaza mai bine in zona online dating-ului.