Atunci cand vine vorba de spionaj si supraveghere online

Atunci cand vine vorba de spionaj si supraveghere online, oamenilor le este frica cel mai mult de guvernul Statele Unite decat de guvernele din Rusia, Iran, China sau Coreea de Nord. Cel putin asta reiese din studiul facut de firma de securitate Artmotion, care a intervievat peste 1000 de cetateni din Statele Unite ale Americii, Europa, Rusia si Australia.

Cand au fost intrebati de care program de supraveghere guvernamental le este cel mai frica, 38% dintre respondenti au spus ca de cel al Statelor Unite ale Americii. Acesta este urmat indeaproape de cel al Rusiei, Chinei si Coreei de Nord.

Respondentii din Australia, Germania, Rusia si Marea Britanie au plasat Statele Unite pe primul loc. Dintre aceste tari, cetatenii australieni au fost cei mai alarmati de programul de supraveghere al SUA, 66% din respondenti punand America pe primul loc. In plus, chiar si cetatenii americani au spus ca le este mai frica de supravegherea propriului guvern decat de cea a guvernelor din Iran, Coreea de Nord sau Pakistan.

In contrast cu aceasta constatare, respondentii rusi au fost de departe cei care se tem cel mai putin de programul de supraveghere al propriului guvern, doar 23% dintre acestia sustinand ca se tem mai mult de supravegherea interna decat de cea externa.

Cetatenii din Marea Britanie au cel mai ridicat nivel de incredere, doar 5% dintre respondenti pretinzand ca se tem de programul de supraveghere al tarii. Guvernele cel mai putin preocupate de acest aspect sunt cele din Elvetia, Spania, Canada, Italia si Franta.Sursa aricolului :megahost.ro

Despre cea mai trista experienta

In ziua de azi, atentatele care fac zeci si chiar sute de victime par sa banalizeze ideea de moarte. Se moare peste tot intr-un ritm care nu ne mai lasa prea mult timp sa reflectam la aceste pierderi. Alta e situatia cand suntem afectati direct. Cand cineva drag dispare pentru totdeauna de langa noi, sentimentul este ca o lume intreaga este in suferinta. Ceea ce nu este deloc fals – lumea noastra, a fiecaruia din cei ce suferim o pierdere a cuiva drag, este in doliu.
In timpurile noastre, cand filmul face atat de familiara moartea, iar jocurile pe calculator ne obisnuiesc cu ideea ca daca murim ca personaj, e suficient sa reluam nivelul respectiv ca sa trecem peste asta, este un adevarat soc pierderea ireversibila a unui apropiat, cu atat mai teribila daca e vorba de cineva din familie. Prima senzatie este de ireal, de refuz al perceptiei. Ceva atat de categoric, de definitiv ne ia prin surprindere; cumva, e “prea real”.
Pentru ca pierderea unei persoane iubite este si o pierdere a unei parti din noi, apare si un sentiment de persecutie, simtim totul foarte personal, rezumand mirarea prin formula: “Cum/De ce sa mi se intample tocmai mie?!” Desi primele “pierderi” sunt exersate inca din primul an de viata (incepand cu sanul, apoi cu biberonul, continuand cu o multime de libertati premise doar copiilor mici), desi toate acestea ne pregatesc pentru pierderi mult mai grave, moartea celor apropiati pare sa ne ia mereu prin surprindere (chiar si cand are loc dupa o lunga suferinta).
De cele mai multe ori doliul seamana cu o boala: trebuie traversate anumite etape, ia ceva timp, dar in final ne revenim. Pot, insa, aparea si “complicatii”: cand pierderea in general (indiferent despre ce este vorba) este resimtita ca ceva insuportabil, sau cand relatia cu persoana disparuta este una definitorie (in sensul bun sau rau) pentru viata celui in cauza, doliul se poate transforma intr-o afectiune careia nu-i poate face fata singur.
Mai multe despre cea mai trista experienta din viata cuiva pot fi gasite pe www.cabinet-psihanaliza.ro

Ce este videochat-ul si de cate tipuri exista

Parerile despre videochat sunt impartite. Oamenii au tendinta de a cataloga sau de a emite judecati de valoare atat asupra persoanelor care apeleaza la serviciile oferite prin sistem videochat, cat si asupra persoanelor care au un job in domeniul videochat-ului. Pentru a aduce mai multa lumina in acest caz, vom incerca sa clarificam ce presupune mai exact videochat-ul,

Videochat-ul este mai intai de toate o forma de comunicare, intre doua persoane, care se desfasoara prin intermediul unui webcam conectat la computer sau a unei camere video. In general, persoanele care apeleaza la serviciile oferite de catre modelele agentiilor de videochat o fac fie datorita faptului ca sunt persoane introvertite, timide, si le este mai usor sa stabileasca o comunicare online cu o persoana aflata la distanta, fie din placerea de a cunoaste persoane noi sau, poate, impinsi de o simpla curiozitate. Sunt cu ele site-uri care ofera aceste servicii de comunicare in mod gratuit, insa majoritatea acestor servicii sunt contra cost.

Cu privire la varianta platita a videochat-ului, practic actiunea se desfasoara intre un client si un model online, denumit si operator de videochat. Este bine sa cunoasteti faptul ca videochat-ul platit se imparte in doua mari categorii, in functie de continut. Este vorba, mai exact, despre videochat-ul cu continut pentru adulti si cel cu continut non-adult.

De departe, preferinta clientilor se indreapta catre videochat-ul cu continut pentru adulti. In cadrul acestui tip de serviciu, clientii si modelele vor purta discutii cu tema erotica, intr-un cadru privat si placut si pot avea loc scene de nuditate. Acest tip de serviciu videochat este grupat in trei mari nise, si anume: hardcore (porno), softcore si glamour. Sunt si persoane care apeleaza la videochat-ul cu continut non-adult. In cadrul acestui tip de serviciu, clientii si modelele vor discuta intr-un cadru intim si vor purta discutii lipsite de un caracter erotic, iar nuditatea este strict exclusa. De fapt acest tip de videochat se incadreaza mai bine in zona online dating-ului.

Curatenie la un alt nivel cu masini de maturat de la Best Tools

Cand vine vorba de masini de maturat si echipamente profesionale de curatenie, fie ele aspiratoare profesionale, spalatoare cu presiune sau aspiratoare stradale, Best-Tools.ro are solutia potrivita pentru dumneavoastra: produse cu un standard inalt de calitate.

Performanta intr-un business consta in investitii valoroase chiar si in lucruri care aparent nu sunt importante. Curatenia este, fara indoiala, vitala pentru succesul oricarei afaceri. De accea Best-Tools.ro pune la dispozitia clientilor masini de maturat la preturi accesibile si o calitate incredibila.

Tehnologie performanta

Vremea aparatelor de maturat manual a trecut, s-a terminat cu era in care curatenia dura o vesnicie. Toate acestea se datoreaza echipamentelor performante cu care acum puteti matura la nivelul cel mai nou al tehnicii. Sortimentele noastre cuprind modele clasice si modele inovative pentru absolut orice buget si tip de afacere. Mai mult decat atat, avem ehipamente din gama masini de maturat chiar si pentru cei care fac achizitia pentru locuinta – modele mai mici, la fel de utile si rentabile.

Indiferent ca este vorba de alei, strazi, intrari sau curte, acum curatenia se poate face pana la 5 ori mai repede cu produsele noastre. Murdaria nu mai este un inamic asa de puternic. Best-Tools.ro si gama sa de masini de maturat inseamna confort, rapiditate si curatenie.

Toate produsele din stocul nostru sunt riguros selectate de catre specialistii Best-Tools.ro tocmai pentru ca nivelul de calitate al echipamentelor sa fie exceptional – acestea vin insotite de garantie, consultanta gratuita si asistenta ori de cate ori aveti nevoie.

Best-Tools.ro este unul dintre liderii acestei industrii in Romania, una dintre companiile care importa masini de maturat direct de la producatori, obtinand preturi extrem de accesibile pentru echipamente premium. Pentru performanta in business, apelati cu incredere la Best-Tools.ro, un partener de incredere in tot ceea ce inseamna utilaje curatenie si echipamente de constructii.

Gazduire cu preturi incepand de la 0.90 centi Megahost click aici pentru mai multe informatii.

Realizare de invitatii pentru evenimenet deosebite

Invitatiile la Invitatie accesorizata cu doi fluturi crem-500x500evenimente de calibrul unei nunti sau a unui botez trebuie sa arate intr-un fel anume. Acestea, invitatiile, sunt o prima modalitate de interactiune a unui musafir cu evenimentul la care este invitat. Si cum prima impresie are un rol foarte mare in formarea unei atitudini, invitatiile trebuie sa vorbeasca de la sine despre importanta pe care o are momentul respectiv pentru voi.

Pentru ca acest simbol sa devina unul reprezentativ trebuie ca ii acordati atentia cuvenita. Materialul din care este realizata invitatia contribuie intr-o masura destul de mare la obtinerea rezultatului scontat. O hartie cartonata fina, de buna calitate, cu forme bine conturate, un material textil care sa se plieze pe necesitatile unei astfel de destinatii sau un suport de plastic sunt doar cateva idei la care puteti apela cu incredere. La fel de mare incredere puteti avea in faptul ca prin combinarea a doua materiale diferite, cartonul cu o insertie de dantela de exemplu, imaginea evenimentului vostru va avea numai de castigat. Culorile care se vor regasi pe invitatie au si ele rolul lor. Puteti urma linia clasica sau puteti apela la culorile aflate in trend in perioada in care are loc evenimentul. Monocromia sau policromia sunt optiuni ce vor trebui alese in conformitate cu preferintele personale sau cu cele care sunt la moda. La fel si modalitatea in care preferati sa fie imprimat scrisul. Tiparitura normala, in relief, gravura, litografie, prin imprimare cu jet de cerneala sau cu laser – acestea fiind doar o parte din arsenal.

Orice modalitate de realizare a invitatiilor la un eveniment marcant pentru voi, oricat ar fi de bine si de corect facuta, nu va putea egala semnificatia gestului de a le oferi personal impreuna cu cele mai sincere si emotionante cuvinte. Originalitatea momentului va fi si ea cu siguranta apreciata.

Dintre toate instrumentele de marketing

Dintre toate instrumentele de marketing, cartile de vizita constituie cel mai eficient mijloc de promovare a business-ului pe care il conduceti. Chiar daca toate cartile de vizita au aceeasi semnificatie, diferentele mai mult sau mai putin subtile sau la vedere vor mari semnificativ influenta afacerii dumneavoastra comparativ cu ceilalti competitori si va vor clasa pe o pozitie de top in preferintele si interesele clientilor. Dar pentru aceasta trebuie indeplinite anumite cerinte in ceea ce priveste forma si formatul micilor dar puternicilor mesageri. Oricare dintre specialistii in marketing cunosc faptul cocarte de vizitanform caruia componente importante ale  intregului proces de creare a imaginii afacerii dumneavoastra sau a brand-ului principal pe care il promovati, logo-ul si culorile ar trebui sa se regaseasca si pe cartile de vizita. Pe langa acestea, datele de contact, insemnand adresa, numere de telefon si pagina web, trebuie si ele cuprinse in formatul cadru al cartii de vizita pe care o oferiti cu ocazia unui prim contact cu o persoana interesata. Nu trebuie neglijat suportul pe care va fi tiparita cartea de vizita. Aici puteti alege intre hartie, plastic sau, de ce nu, suport magnetic. Totul tine de imaginatia si de deschiderea dumneavoastra in crearea unei imagini unice.

Accesand site-ul bursadeprint.com puteti obtine, in conditii foarte avantajoase, cartile de vizita pe care le doriti precum si multe alte print-uri necesare unui marketing profesionist. Prezenta unui numar semnificativ de firme inscrise pe aceasta adevarata platforma va asigura obtinerea unor costuri corecte precum si posibilitatea reala de alegere a celei mai bune oferte pentru dumneavoastra si afacerea pe care o conduceti. Altfel spus, profesionalismul de care dau dovada este singura modalitate de promovare a firmelor care isi ofera serviciile pe acest site. Bine si intuitiv construit, bursadeprint.com este usor de gasit si accesat, usurandu-va mult munca de cercetare si de gasire a serviciilor decare aveti nevoie.

Conceptul de transport

In acceptiune larga, conceptul de transport implica miscarea materiilor prime catre producatorul primar sau a produselor finite catre client precum si al celor intermediare catre producatorul secundar. Altfel spus, se pot transporta din punctul A in punctul B marfuri sau produse precum minereuri, apa, masini , animale vii, hartie etc. El poate fi aplicat aproape tuturor industriilor si se poate desfasura in toate conditiile, acestea insemnand transport rutier, maritim sau fluvial si aerian, diverse tipuri de clima sau de relief. Fiecare dintre aceste tipuri de transport prezinta avantaje dar si dezavantaje, preferinta clientilor pentru unul sau altul fiind determinata de prezenta mai multor factori. Totusi, transportul rutier este cel la care se apeleaza cel mai des.

Pentru ca marfurile sa ajunga dintr-un punct in altul este nevoie de o combinatie de mai multi factori. Infrastructura, masini, diverse forme si entitati ale controlului de trafic si, bineinteles, conducatori auto. De-a lungul timpului toti acesti factori s-au dezvoltat in adevarate industrii, de aici rezultand importanta lor pentru un stat si pentru economia lui. Dezvoltarea acestui tip de transport s-a datorat si anumitor particularitati, printre cele mai importante regasindu-se libertatea de miscare, necesitatea unor constructii speciale fixe, vezi cazul transportului feroviar de exemplu, lipsind aproape in totalitate.

Infrastructura sau reteaua de drumuri asigura mutarea marfurilor cu relativa usurinta atat la nivel national cat si international, reglementarile comune aproape tuturor statelor permitand aceasta fluenta. Aceleasi similaritati sunt intalnite si in cazul conducatorilor autovehiculelor de transport marfa. Daca pana acum nu a aparut nimic spectaculos, cand vorbim despre camioanele caresunt folosite, lucrurile se schimba. Munca depusa de soferi fiind foarte solicitanta, producatorii de camioane au facut tot posibilul sa le usureze acestora eforturile si in acelasi timp sa reduca riscurile si pericolele care pot apare in acest proces laborios de schimbare a locatiei unei anumite cantitati de marfa.

Parteneri

Repatrieri decedati strainatate sosfunerare.ro
Bitech Company vezi site
Tractari auto 24 Bucuresti vezi site
terasa Timeoutcafe.ro vezi site
Seminee3d.ro vezi site
www.semineeshop.ro vezi site
www.seminee-electrice-3d.ro/ vezi site 
regalotini.com vezi site
traslochimontaggi.it vezi site
citydent.ro vezi site
www.stomatologiecopii.ro vezi site
paliso.ro vezi site
 

Evenimente deosebite realizate de profesionisti

Evenimente precum unirea unui cuplu in fata divinitatii sau botezul unui copil sunt dorite a fi pastrate in amintirea personajelor principale dar si a celorlalti participanti pentru totdeauna. Dar cum memoria umana este una selectiva, fotografiile sunt cele care dau savoare, peste ani, momentelor de aducere aminte. Crearea unui album fotografic care cuprinde momente relevante desprinse din intregul eveniment de catre un profesionist este atat o cerinta considerata fireasca in ziua de azi cat si un eveniment in sine. In plus, tendintele si facilitatile existente in prezent impun o astfel de alegere. Iar pentru acest lucru aveti nevoie de de un fotograf specializat in astfel de evenimente. Aici, sensul peiorativ al sintagmei “fotograf de nunti” nu se justifica.

Greseala cea mai frecvent intalnita in astfel de cazuri este increderea acordata unui amatofotograf pentru nuntar in a face treaba unui profesionist, alegere dictata de diferite circumstante. Un efect probabil al unei astfel de alegeri, total neinspirate, este o reflectare nu tocmai reusita a evenimentului in general si al protagonistilor in special. Mici trucuri precum alegerea obiectivului, a filtrelor de lumina, pozitionarea celor fotografiati sau perioada de timp in care sunt surprinse instantaneele sunt la indemana doar a celor ce lucreaza frecvent cu aparatul de fotografiat. Nici prelucrarile ulterioare ale imaginilor nu pot fi lasate pe mana unui diletant. De aceea, pentru cele mai bune imagini care sa reflecte grandoarea intregului eveniment cel mai nimerit este un fotograf cu experienta.

In esenta, datorita tehnicii si tehnologiilor disponibile astazi pe scara mare, realizarea unei fotografii este mult simplificata. Insa pana la apasarea cu degetul pe butonul de actionare al declansatorului trebuie parcurs un traseu marcat de mai multe jaloane obligatorii. Pentru ca tehnologia nu a reusit sa suplineasca talentul si stapanirea artei fotografice, gasirea unui fotograf care poseda astfel de abilitati nu este o treaba tocmai usoara.

Un element important in decorarea interioarelor

Un element important in decorarea interioarelor il constituie perdeaua si draperia. Bineinteles ca cele doua piese pot fi si separate, prezenta perdelelor neimplicand si obligativitatea draperiilor, insa impreuna pot adauga un plus de valoare camerei. Chiar daca ideile si conceptele de design interior moderne si postmoderne au reusit sa minimizeze intr-atat de mult rolul perdelelor si al draperiilor incat lipsa lor poate trece neobservata, faptul ca prin ele se poate completa intregul, se poate inchide cercul oricarei alte viziuni decorative ramane valabil. Dovada celor spuse mai sus o face oferta extrem de generoasa propusa de magazinele de profil fizice sau virtuale.

 

design interior de luxSa vorbesti liber despre ofertele si propunerile magazinelor este o incercare pe cat de placuta pe atat de riscanta. De ce riscanta? De teama sa nu fie omis, din pura intamplare, un anumit model sau o anumita culoare. Pe langa acest risc mai apare si greutatea alegerii finale. Pentru ca nu este usor sa te opresti asupra unui model de perdea sau de draperie cand din toate partile esti asaltat de tentati cel putin la fel de interesnte. Altfel spus, pentru a face alegerea corecta in ceea ce priveste perdeaua si draperia, trebuie avute in vedere si celelate elemente de decor folosite pentru camera respectiva.

 

Revenind la decorarea unei camere, trebuie stabilit de la bun inceput un stil de decor. Dupa aceea, in functie de stilul respectiv sau de preferinta personala se va alege culoarea care va domina majoritatea elementelor de decor. Intr-o astfel de conjunctura, perdeaua si draperia vor avea roluri diferite. Ele vor fi o completare a culorii sau culorilor de pe pereti sau vor fi antonimele lor pentru a le evidentia. O continuitate interesanta ar putea fi data de perdele si de celelalte accesorii de natura textila precum pernele decorative, covorul, cuvertura de pat, husele fotoliilor si canapelei.

Optimizarea seo este esentiala pentru succesul oricarui business

Faptul ca promovarea este esentiala pentru succesul oricarui business nu mai reprezinta demult o noutate.

Indiferent de domeniul de activitate, indiferent ca se urmareste vanzarea unor produse sau a unor servicii, fara publicitate nu va afla nimeni de noi.

Si cum mediul online este din ce in ce mai activ pentru toate ariile de activitate, primul pas consta in realizarea unui site. Fie ca ne referim la un site de prezentare, ori la un magazin online, acesta trebuie apoi optimizat pentru motoarele de cautare. Exista sute de site-uri asemanatoare, pentru acelasi domeniu de activitate, concurenta fiind una ridicata.

Crearea unui site fara optimizare este practic inutila deoarece nimeni nu va putea gasi site-ul respectiv in campul de cautare.

Procesul de optimizare implica numeroase tehnici si strategii pe care un specialist SEO cu experienta le detine. Dupa realizarea unui audit detaliat al siteului, acesta va elabora un plan de actiune ce ulterior va fi dezvoltat.

Rezultatele incep, de regula, sa apara la un interval de 3 luni. Odata ajuns site-ul pe prima pagipromovare site seona a motoarelor de cautare se necesita dezvoltarea unor actiuni pentru a putea sustine pozitiile respective, luand in calcul faptul ca si concurenta dezvolta astfel de activitati pentru promovare, iar lupta pentru primele trei pozitii este una apriga.

Din pacate, exista tentinda de renuntare la acest tip de promovare imediat ce rezultatele incep sa apara, neluand in calcul ca oricand, site-ul poate pierde pozitiile dobandite.

In functie de profilul business-ului, dar si de al concurentei, perioada la finalul careia rezultatele devin vizibile variaza.

Pentru a a avea insa rezultate concretizate intr-un numar mare de vanzari chiar de la inceput, se recomanda, concomitent, derularea unei campanii de Google adwords.